Bulk meals voor thuis en op je werk

Fitness kunnen we gerust zien als een van de meest populaire sporten ter wereld. Duidelijk terug te zien is dat deze sport mede zo populair is geworden door de invloed van social media. Op social media zijn namelijk ontzettend veel mensen te vinden die deze sport beoefenen en hierdoor een prachtig lichaam hebben. Mocht jij dit ook willen bereiken, dan zal je hier keihard voor moeten werken. De mensen die dit lichaam op de foto’s op Instagram hebben, hebben hier jaren voor moeten trainen en dit komt dus niet zomaar aanwaaien. Ben jij ook van plan om aan de slag te gaan met fitness, let dan goed op je voeding! Schaf bulk meals aan en zorg ervoor dat je spiermassa gaat kweken, tenminste wanneer dit je doel is. Wil jij juist afvallen, dan raden we het je natuurlijk niet aan om voor bulk meals te kiezen. Wat bulk meals nou eigenlijk precies zijn en wanneer dit een aanrader is vertellen we je graag in de volgende alinea.

Wat zijn bulk meals?

Bulk meals zijn maaltijden die je eet op het moment dat je wilt gaan aankomen. Mocht jij in spier en natuurlijk ook wat vet aan willen komen, dan zal je moeten gaan bulken. Dit betekent dat je meer calorieën moet eten dan je daadwerkelijk nodig hebt. Mocht jij echt heel veel aan willen komen, dan is het aan te raden om flink boven je behoefte te gaan zitten. Kom jij normaliter heel moeilijk aan, dan raden we dit ook aan. Heb jij veel tijd en kan je zelf goed koken, dan zou je deze maaltijden zelf kunnen maken. Je maakt dan een grote hoeveelheid en doet dit in kleinere bakjes. Aan te raden is om iedere twee uur te eten.

Meal prep bestellen

Ga jij helemaal niet bulken, maar wil je wel netjes volgens voedingsschema eten om zo jouw doelen op het gebied van fitness te behalen, kies dan voor meal prep bestellen. Er zijn namelijk bedrijven die voor jou klaarstaan wanneer jij wilt kiezen voor meal prep bestellen. Op het internet zijn namelijk bedrijven die deze maaltijden voor jou maken. Je kunt dan precies zien hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten erin zitten. Het gaat hierbij altijd om gezonde maaltijden en dat is vrij logisch wanneer we het hebben over maaltijden voor het fitnessen.

Goed eten en hard trainen

Wanneer je aan de slag gaat met trainen is het belangrijk dat je goed eet. Sterker nog, dit is nog belangrijker dan het trainen zelf. 

 

Similar Articles

Comments

Recente posts